Taxi Leone – uita sa mai vina la comanda

4:45 pm | | Comments 3

In caz ca mai exista si prin tara firme de taxi cu numele Leone, ma refer la compania din Bucuresti.

Foarte frustrant este sa iti incepi ziua prost din cauza taxiului si din pacate vad ca se intampla asta tot mai des desi tot schimb firmele de taxi.

Intr-o zi in care Bucurestiul era sub cod portocaliu de ger, am asteptat taxiul 18 minute in fata blocului, cred ca la minus 10 grade. La ora 7:32 dispecera mi-a transmis ca ajunge masina in 8-10 minute. Am coborat la 7:40. Am dat tarcoale in jurul blocului, m-am uitat in stanga, in dreapta, nimic… Cand am vazut ca se face deja 7: 45 am incercat sa sun sa vad daca nu gaseste omul adresa, sa ii dau indicatii. Caci intarziam la serviciu. Degeaba. Ton de ocupat. Continuu. In timp ce mainile mele inghetau pe telefon…

La 7:50 aveam de ales:

1. Sa continui sa sun la dispecerat, in timp ce nu imi mai simteam degetele (caci mi-a trebuit telefon cu touchscreen care nu-mi recunoaste manusa) si sa astept un taxi care nu se stie daca era sau nu pe drum (caci am patzit-o si pe asta, sa minta ca e la adresa si sa nu fie)

2. Sa o iau incet incet la pas spre metrou

Evident, am ales varianta a 2-a. Dupa alte zece minute am incercat din nou sa sun la dispecerat, sa vad ce se intamplase. Tot ocupat…

Dar nu m-am lasat si le-am trimis un sms 🙂

Comments

 1. Alina says:

  Daaaaa…total de acord! Nu recomand! Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru cu aceasta firma si nu o singura data!

 2. luminita says:

  ai dreptate. eu am avut surpriza sa dau peste un mitocan care mi-a “taiat” fata (eram in trafic si eu), si cand am “indraznit” sa-l clacsonez mi-a “aratat degetul” si m-a injurat.
  amsunat la dispecerat, unde “domnisorica” i-a luat apararea, folosind un limbaj nu mult diferit de al soferului.
  chiar nu-i poate pune nimeni la punct pe indivizii astia, care se cred ‘dumnezei” pe sosea?!

 3. Calista says:

  Si mie mi s-a intamplat asta. Am stat 20 de minute in fata blocului asteptand un taxi care nu a mai aparut, doar ca sa sun la dispecerat sa imi spuna ca a fost si a plecat, Pentru ca nu a vazut pe nimeni cand a ajuns el. Tot asa, cu numarul meu de telefon solicitat de dispecera in prealabil. Nu mai stiu ce companie era.
  Altul m-a lasat sa stau 30 de minute intr-o zi de noiembrie in ploaie si vant( nu aveam nici umbrela, si eram intr-o zona unde nu am avut unde sa ma adapostesc), iar pe numarul de dispecerat nu raspundea nimeni.
  Si cea mai nasoala am patit-o cu o dispecera care a inceput sa zbiere la mine si sa ma injure(!)in timp ce faceam comanda, pentru ca nu vorbeam mai repede. Asta mi se pare ca era de la Mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *