Spa Orhideea – cel mai stupid sistem de închidere al dulapurilor de la vestiare

8:48 pm | | No Comment
Orhidee SPA Vestiare Cu Cifru

Orhidee SPA – dulap cu cifru

Azi am fost din nou la Orhideea Spa. Uitasem de lucrurile care m-au enervat ultima data. Locul e ok altfel: masajul e f ok, scaunele sunt super ok, poate piscina e un pic cam mica.

Dar vestiarele sunt.. oooo. ..

Deși e curat și arata bine, problema apare când vrei sa îți bagi lucrurile în dulap. Sistemul pe baza de cifru e.. absolut neintuitiv și neprietenos.. Mai mulți clienți se chinuiau sa vadă cum funcționează chestia.. mă rog.. Nici măcar acum nu sunt sigur ca am reținut.. ideea este ca este cel mai prost sistem pe care l-am întâlnit. Și pot spune ca am văzut ceva Spa – uri în viața asta (deh,  mă pasionează 😀 ).

În plus nici dușurile nu sunt prea grozave.. au un sistem cu senzori care declanșează apa.. și aici e o mica problema pentru faptul ca jetul durează 10 secunde sau cam așa, iar senzorul pare ca nu te detectează așa de bine astfel ca trebuie sa te scălâmbăi gol goluț ca sa revină jetul sau sa stai cu o mana lângă el.. în plus ai șanse sa fii văzut făcând asta direct de pe holul de la intrare în vestiar..
Pentru cei mai pudici.. nu recomand locul 🙂

În rest locul e ok.. curat, cald, aromat, plăcut,  relaxant, așa cum trebuie sa fie un SPA..

Am împărtășit opinia noastră și oamenilor de la recepție și înțeleg ca se cunoaște problema cu dulapurile. Sa vedem în cât timp se rezolva..

E păcat sa vii la un SPA sa te relaxezi și sa găsești “elemente perturbatoare” care sa îți strice starea..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *