Serviciul Orange 411 a devenit frustrant!

9:19 am | | Comments 4

incerc de 15 minute sa găsesc o modalitate prin care fie sa ajung la un consultant fie sa găsesc o opțiune prin care sa pot sa imi opresc un abonament mai vechi de care nu mai am nevoi.

m-am plimbat prin tot meniul si nu am gasit nimic; mi se pare mie sau au scos de tot optiunea de a fi transferat la un consultant ??!

oricum, este frustrant !
probabil ca este o măsura de optimizare a costurilor cu call center-ul, sau poate vor sa il desfiinteze! eu acum nu stiu cum sa fac sa vorbesc cu cineva de la Orange daca am nevoie.

Desigur, o sa incerc si pe mail sau prin webcare.. probabil ca prefera sa te sune ei pe tine. Asta stiu ca funcționează

Comments

 1. Andrei says:

  Stai linistit ca si la Vodafone e la fel. Ca sa poti intra in legatura cu un operator trebuie sa suni la un numar care costa.
  PS: eu am cartela. Nu stiu cum e la abonamente

  1. LG says:

   as prefera sa si plătesc numai sa imi rezolv problema, decât sa pierd atâta timp, sa ma enervez si sa ramân si cu problema nerezolvata !

 2. Oamenii (dar si companiile) din Romania ar trebui sa inceapa sa inteleaga faptul ca TOATE bancile nu sunt ccea ce vor sa aratae prin reclamele lor: orientare catre client si nevoile lor. Bancile sunt camatari oficiali si se comporta unori chiar mai rau decat camatarii. Scopul bancilor (mai ales in Romania) este jupuirea clientului pe ori ce posibila cale, acum de exemplu te taxeaza si daca interoghezi ATM-ul la banca unde ai contul deschis fara ca sa tiparesti. Peste taxele abuzive, exagerte si ascunse se mai adauga indiferenta si neprofesionalismul angajatilor din banci incepand cu directorul pana la portar/paznic. In occident si alte state civilizate iei un credit destul de usor si platesti o dobanda decenta, adica iei 50 mii euro si dai inpoi 65-70 mii euro. In Romania iei 50 mii si dai inapoi 150 mii. Statul “nu se baga” deoarece avand un stat/guver incompetent, sarac mincinos si nesimtit, se imprumuta de la banci cu dobanzi preferentiale iar inschimb lasa bancile “sa-si faca de cap”. Romania te iubesc !

 3. Bogdann says:

  Salut. Va explic cum trebuie procedat si intrati imediat in contact cu operatorul:
  Formati 411 apoi 1 2 1 1 0 cu pauze scurte cam de o secunda intre cifre. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *