Salon VIPA Piata Iancului – uita de programari

11:15 pm | | No Comment

M-au enervat atat de mult incat mi-am promis ca nu o sa mai calc pe acolo nici sa fie urgenta urgentelor (fetele tre’ sa ma inteleaga).

Nu am apucat sa beneficiez de serviciile lor, asa ca nu pot sa le dau nicio apreciere la acest capitol. Pot insa sa le dau o apreciere la capitolul seriozitate/punctualitate/respect/bun simt. Ceea ce in acest business, dar nu numai, mi se pare de o foarte mare importanta.

Mi-am facut de cu seara o programare la manichiura-pedichiura, la prima ora (pentru ei). Adica 9:00. Chit ca mie imi ia 45 de minute sa ajung de acasa, aveam o intalnire in zona si am zis ca numai bine. Am intrebat inca de la telefon cat dureaza, mi s-a spus o ora si 10 min. Cum la 10:20 era programata intalnirea, care nu putea fi amanata nicicum si la care nu ma puteam duce cu unghiile nefacute, am zis ca ma incadrez perfect.

M-am trezit de dimineata, m-am imbracat pe fuga, am chemat taxiul, tot ca sa nu mai pierd timpul sa parchez masina si ajung numai bine la 08:50. Nu venise inca nimeni. Nu-i nimic. Numai bine am timp sa-mi iau o cafea si un corig, ceva, ca am plecat pe fuga de acasa si nu am avut timp de nimic.

La 9:00 ma prezint din nou la salon, intru, dau buna dimineata, ii  spun fetei de la receptie scopul si durata vizitei si ma invita elegant sa iau un loc pentru ca manichiurista inca nu ajunsese. “Nu-i nimic, probabil e pe drum”, ma gandesc eu. Fata de la “receptie” o si suna.

Ce aud eu: “Ti-a venit programarea”…”La 9:00″…”Manichiura-pedichiura” (fata asta nu stia ca are o programare, unde lucreaza?).

“Puteti reveni peste o jumatate de ora? “, ma intreaba.

“Nu!”, ii raspund sec.

“Intarzie o jumatate de ora”, imi spune si ea la fel de sec, cu o fata de tampa, de imi venea sa-i torn in cap cafeaua pe care tocmai mi-o luasem, ca si asa nu era buna.

M-am ridicat plina de spume si am plecat. Cu toata frustrarea mea, cu tot trezitul devreme si nemancatul si nebautul de cafea si unghiile nefacute si jena de ma intalni cu cineva fara sa fiu pusa la punct …

NU se face asa ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *