Piesa de teatru “S-a sfarsit cum a inceput”

9:59 pm | | No Comment

Am un mare regret ca piesele de teatru se joaca de obicei in jurul orei 19:00, pentru ca mi-e aproape imposibil sa ajung la ele. Asa ca atunci cand gasesc o piesa care incepe la ora 20:00, nici nu mai stau pe ganduri, nu mai conteaza cine joaca, care e subiectul sau daca are recomandari bune.

Asa a fost cazul si pentru “S-a sfarsit cum a inceput”, ba chiar promitea si regia- Horatiu Malaiele si actorii- Mihai Constantin, Daniel Badale, Victoria Dicu.

Numai ca dupa vreo 40 de minute, chiar am zis ca ne putem petrece seara intr-un mod mai placut si am plecat din sala. Stiu, nu este politicos, dar “norocul” a facut sa ne asezam chiar langa iesire, asa ca nu a simtit nimeni cand am parasit sala. N-am fi iesit altfel, dar pur si simplu nu mai puteam de PLICTISEALAAA…

Am vazut doar trei actori, unul a iesit oricum rapid din schema (respectiv femeia), asa ca in mai bine de o jumatate de ora ne-am uitat cum se maimutareau pe scena Stan si Bran. Daca va plac personajele, poate sa va placa si piesa, altfel, s-ar putea sa va intrebati unde e actoria, jocul de scena si toate lucrurile pe care le apreciati de abicei la un teatru bun.

Un umor medioru, scene predictibile, glume expirate…Pacat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *