PACALEALA in toata regula cu pliculetzele de cafea…

10:57 pm | | No Comment

PACALEALA in toata regula cu pliculetzele de cafea, Cafe Form ..Dupa ce am asteptat 3 saptamani dupa o comanda, am mai avut si o mare dezamagire dupa consumarea acestora.
CHIAR M-am saturat de produsele de slabit de pe net ..ultra “laudate ” ..si care fac “minuni” si chiar a fost ultima oara cand am comandat asa ceva ..Nici urma de slabit sau macar de reducere a poftei de mancare .. Cam asa trebuia sa se intample :beai un pliculetz de acela dimineata (groaznica licoare !!! ) si apoi asteptai sa vezi ..cum se mai ard grasimile ..(dupa spusele lor in 7 zile ..erai fara minim 4 kg .:)

Pana la urma tot cu dieta am reusit sa dau 3 kg inainte de concediu , ca asta era stresul meu ..dar chiar mi-a parut rau dupa bani 89 lei + Taxe Curier + asteptare ..
Si ca sa vedeti ce “texte” au (Biroul de Silueta si Sanatate:)))))) ,va postez un citat din mail-urile acestor indivizi care vand iluzii :

“Stim ca asteptati cu nerabdare cura Cafe Form, pentru a pierde kilogramele excedentare, asa cum au facut-o mii de persoane din Europa. Primele noastre cliente din Romania, ne scriu deja, pentru a ne comunica rezultatele lor, de care sunt foarte multumite. Majoritatea au comandat cure suplimentare, pentru a finaliza pierderea lor in greutate. Dar, nu va ingrijorati, comanda dumneavoastra va fi livrata prioritar, este o promisiune ferma.

Va multumim pentru rabdare si intelegere.

Cu deosebita consideratie,

Biroul European „Silueta si Sanatateâ€
Departamentul Relatii cu Clientii ”

A aaaa , ce ziceti ???? nu pare convingator ?

hai sa va dau si site-ul sa nu luati si voi Tzeapa http://www.cafeform.ro/cafea-slabire-acasa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *