Orange s-a apucat de facut poze…care ies prost

2:24 pm | | No Comment

Adica scot fotografii pentru melancolicii care inca mai vor poze pe hartie. Si asa cum se intampla si cand se apuca o firma de bormasini sa faca telefoane mobile, rezultatul nu este satisfacator. Cel putin pentru mine.

Am scos la ei – magazinul Orange Say din Carrefour Orhideea, Baneasa – vreo 80 de poze, de la diferite evenimente, pe care imi doream de vreun an sa le am si intr-un album, nu doar pe calculator. Deci va dati seama ca dezamagirea a fost cu atat mai mare.

– La unele fotografii culorile sunt sterse
– La altele nu exista contrast (toata fotografia e maronie)
– La o poza mi-a pus niste margini albe fara vreun motiv (dovada ca la ridicare, cand am sesizat, s-a putut scoate si fara)
– Alte poze au uitat pur si simplu sa le scoata de pe stick-ul pe care il lasasem.

Calitatea fotografiilor de pe stick, pe care l-am dus eu, nu este indoielnica, pentru ca unele erau facute de un profesionist cu un aparat profesional, altele erau facute cu o camera HD, la fel foarte buna. Imaginile erau de zi, in lumina soarelui, deci nu se pune problema ca au iesit asa din cauza ca au fost din start facute prost.

Intr-un fel ii inteleg si pe baietii care lucreaza acolo, pentru ca nu este cineva desemnat sa se ocupe doar de asta. Asa ca in timp ce vorbea cu mine si eu ii explicam cum vreau sa iasa pozele, mai venea un client care dorea sa-si cumpere un telefon, altul care voia sa-si faca o fotografie de pasaport, altul care venea sa-si ridice pozele si tot asa… Un haos general…

Dar vina este in primul rand a imprimantei, probabil de proasta calitate. Dovada si ca pozele nu au putut fi gata intr-o zi, asa cum mi-au spus initial, pentru ca “s-a stricat aparatul”. A doua zi trebuia sa vina cineva sa-l repare. M-au sunat insa din nou sa-mi spuna ca defectiunea nu a putut fi reparata. Si uite asa, a durat cateva zile.

Nu va recomand deci sa va scoateti acolo fotografii importante pentru voi. Poate doar sa va faceti o poza de buletin, pasaport, ceva de care aveti nevoie urgent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *