Nu recomand Dogtuning performance parts

6:17 am | | No Comment

Acest individ cu firma Dogtuning performance parts din Arad promite marea cu sarea, a primit masina unei cunostinte sa o modifice, un Audi S4. Primeste 3000 de euro pe o manopera in ianuarie 2017 ca sa faca o conversie de la bi-turbo la o singura turbina si de atunci si pana acum a stat ca un ghibit si nu a facut prea mare branza. Cand s-a apropiat cat de cat de finalul lucrarii si-a dat seama ca nu mai are chef sa faca evacuarea completa!!!! si voia sa o faca scurta, probabil sa o scoata prin aripa dreapta ca sa ii fie mai usor si sa se scape cat mai repede de masina si de client. Normal ca prietenul a fost nemultumit, si-a zis ca vrea evacuarea completa ca sa poata circula pe strada cu masina, masina fiind de strada si nu de competitie! Voi ati mai auzit ca un client sa fie ignorat?!? `Prestatorul` Dog i-a zis ca nu mai are chef si nervi sa modifice masina si sa vina clientul sa o ia de la atelierul sau, doar ca in cazul acesta intelegerea de 3000 de euro pica si isi pune prestatorul Dog preturile lui umflate din care a rezultat ca, clientul mai are sa ii dea 900 de euro, asta dupa ce a “scazut” din manopera 300 euro evacuarea, 500 de euro montaj electronica, 300 euro programare electronica!!! DA, PE LANGA EVACUARE, MAI AVEA DE MONTAT SI PROGRAMAT O ELECTRONICA DE TIP STANDALONE Vi-pec i88.

Clientul s-a dus la atelier cu trailerul sa isi ridice masina, prestatorul nu a vrut sa ii dea masina fara cei 900 de euro si fara sa ii semneze un deviz de reparatie de 6400 de euro, da ati citit bine, 6400 EUROOO!!!! Probabil ar fi vrut sa il dea pe client in judecata sa mai scoata niste bani in plus daca ii semna devizul. Clientul a chemat politia, poate trebuia sa il denunte pentru ecscrocherie, DAR dupa o lunga cearta, prestatorul Dog s-a inmuiat, nu i-au mai trebuit cei 900 de euro, si a refacut devizul de reparatii pe 3000 de euro la solicitarea politiei conform intelegerii!!

Clientul a semnat, a urcat masina pe trailer si a primit factura pe 3000 de euro pe cat s-au inteles dar culmea, nu pe firma Dogtuning performance parts ci pe firma Pro Rosal SRL, firma de pe care poate are autorizatie RAR pentru reparatii, probabil pe Dogtuning performance parts nu are nimic!! Rusine!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *