Nu recomand Christian Tour

9:54 am | | Comments 3

Nu recomand Christian Tour:

am cumparat in aprilie 2013 un pachet de de 7 zile in Grecia (cazare si masa) pentru septembrie 2013, iar cand ajungem la hotel ne spun ca nu au primit nicio rezervare de la agentie si ca nu au nicio camera pentru noi (sase persoane) (si ne-au trimis la alt hotel) …

asa ca fiti atenti! se pare ca nici rezervarea nu este 100% confirmata, chiar daca am primit cod de rezervare si voucherele corespunzatore…

Comments

 1. Anonymous says:

  E greu sa te cred , merg cu Christian Tour de peste 5 ani si nu numai eu , cred ca este cea mai mare companie de turism si poate si una din cele mai puternice , deci da-mi voie sa te contrazic si sunt convins ca multe persoane imi dau dreptate. Poate ai gresit tara….

  1. Nikkos says:

   Oare nu e posibil ca dvs sa fiti un angajat al agentiei ????

 2. Shark says:

  Anonymous, sunt partial de acord cu tine, insa hai sa nu fim rautaciosi. Astfel de surprize se pot intampla oricand, oricui.
  Si eu am mers doi ani la rand cu Christian Tour, si nu am avut niciun fel de surpriza, iar din punctul meu de vedere ii recomand.
  Acum, nu este exclus sa ai parte si de stfel de peripetii, asa ca cel mai bine este sa ai in permanenta numarul de urgenta al agentiei( indiferent daca este Christian Tour sau alta) si sa suni cand ai parte de asemenea situati.
  A, si pe contractul cu turistul verificati daca este mentionat faptul ca in caz de overbooking vei fi mutat in hotel similar.
  Daca este asa si ai semnat, inseamna ca ai luat la cunostinta aceasta posibilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *