Marie Celeste – terasa de fitze in Herastrau sau.. de ce sa ii imbogatim pe nesimtiti?

1:39 am | | Comments 2

Din categoria:

“- O limonada, va rog!

– Nu avem!

– Un fresh!

– Nu mai avem portocale!

– Atunci un fresh din altceva…

– Nu facem din altceva!

– K, o cafea cu lapte!

– Nu mai avem lapte!(si se mai si hlizea)…etc”,

face parte si restaurantul Marie Celeste din Herastrau. Culmea e ca pe cine intrebi de locu’ asta, zice ca-i oarecum de fitze. Ei bine, nu-i! Asta in cazul in care nu v-ati convins singuri. Cum de altfel au facut doi baieti (ma rog, un baiat si o fata, dar asa se zice cand sunt doi:) ) , care au ajuns dupa noi in local, au asteptat oamenii ce au asteptat, au vazut ca nu ii baga nimeni in seama si au plecat. Se intelege de aici ca si noi am asteptat cacalau, doar ca pe noi nu ne-a deranjat asa de tare pt ca indragostiti fiind, stii cum e, nu mai simti cum zboara timpul.

In fine, ce intelegem noi de aici? Servirea e de kko:

1) sunt doi ospatari la 23 de mese. Nu stiu regulile de ospatarie, dar din moment ce a durat cred ca vreun sfert de ora pana ne-a adus un meniu, probabil ca sunt prea putini.

2) jumatate din ce scria in meniu LIPSEA. (alta faza tare, cand am intrebat ce fel de clatite are si fata aia saraca raspunde cu acelasi zambet tamp: “Nu avem clatite dulci!….Aahh…nici sarate!”. bun, deci nu aveti nici clatite, misto)

meniu marie celeste herastrau

meniu marie celeste herastrau

telefon-martie-148Plus alte maruntisuri, care sa spunem ca se intampla mai peste tot: am cerut lamaie, a uitat sa-mi aduca (apropo’, daca avea lamaie de ce nu putea sa faca limonada?), a uitat de apa, fum mult (si sunt fumatoare), dai un milion la o nota de 400 si ceva de mii, te intreaba daca nu ai mai marunt… de astea…subtiri.

In concluzie, nu scriam despre restaurantul asta daca ar fi fost un local oarecare. Dar cand tu, patron, pui scoruri de terasa de herastrau, vorba aia, unde vine lumea buna, nu poti sa te prezinti intr-un asmenea hal! Adica poti, dar sa nu te miri daca nu ma mai intorc!

Comments

 1. laura says:

  in afara de faptul ca nu au mai nimic… 😀 nu m-au lasat nici cu bicicleta pe terasa – in conditiile in care eu am bicicleta pliabila si o puteam tine langa mine cam ca o sacosa. si nici rastel de biciclete cu aveau.
  bine ca nu aveam copil ca sa intru cu caruciorul ca mi-ar fi spus sa las copilul in strada…

 2. Diana F says:

  desi patronul e printisorul lui adrian nastase, acolo vin numai interlopi.
  noi am intrat o singura data si ne-a ajuns. te sperii pur si simplu cand vezi fauna de acolo…
  dincolo de partea cui esti in politica, nu te astepti ca un om cult ca adrian nastase sa-si lase copilul in asemenea anturaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *