Gearbest marea escrocherie!

6:11 pm | | No Comment

Gearbest, ne ia banii si nu ne mai trimit niciodata pachetele. Si nu cred ca aici mai este vina Postei Romane. Este o problema internationala. Pe site-ul lor sunt postate doar review-rile favorabile. Prea putine in comparatie cu problemele. Un site respectabil incaseaza banii din contul bancar abia dupa ce are confirmarea primirii coletului la destinatar.
Istoria mea incepe acum doua luni cand ma decid sa fac comanda. Plata paypal nu functioneaza. Numarul mare de litigii pe care paypal il inregistreaza din cauza Gearbest. Ceva nu a mers. Am facut si cateva drumuri la banca ca sa imi activeze contul, sa verifice ca totul este in regula cu paypal si sa stabilesc un plafon maxim de retragere care sa nu depaseasca o suma. Nu de alta dar nu vroiam sa ma trezesc ca imi sunt pescuiti toti banii din cont. Nu a mers paypal asa ca am zis sa fac plata noomala cu un visa. Toate bune si dragute, gearbest imi multumeste pentru comanda, se misca destul de repede tinand cont si ca e sfarsit de an, si pe 31 decembrie 2015 primesc notificare cum ca pachetul meu a intrat in Romania prin posta belgiana.Si incepe asteptarea!
Din Romania pachetul se evapora. Si astept doua luni. Timp in care nu am stat degeaba, am facut carari batatorite la posta de cartier, la posta vamala. Am lasat nr de tel poate imi gasesc pachetul. Am facut reclamatie la Posta Romana sa imi caute pachetul, am vorbit cu posta belgiana care imi spune clar ca acest pachet cu acel nr de tracking nu a fost niciodata la ei. Iar gearbest imi spune dupa doua luni sa am rabdare, sa ii inteleg ca sarbatoresc anul maimutei, ca uneori mai ploua, e viscol, uragan…si pachetul e pe drum. Nici vorba! Minciuni. Asa cum scriu si alti pagubiti pe www.reddit.com/r/gearbest.
Azi am facut reclamatie la banca unde am cardul. Sa vad cum pot sa imi recuperez banii. Si voi scrie si celor de la econsumer.gov care se ocupa de problemele acestea cu site-uri scam si inselatorii. Daca vreti liniste si banii in buzunar, ocoliti cat puteti gearbest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *