#epardoseli #parchet

10:10 pm | | No Comment

Pentru ca vreau ca voi sa nu patiti ca mine va povestesc experienta pe care am avut-o cu montarea parchetului de la epardoseli, dupa mai bine de un an de la intamplare nu am primit o compensatie justa pentru un montaj defectuos.

Am cumparat 109 mp PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT + materiale si montaj conform FACTURA PROF21-03-2017-0550 si PROF12-05-2017-0727 in valoare de 16.578 lei de la epardoseli.

Dupa montare am gasit gauri in parchet prin care se injectase adeziv acolo unde placile nu se lipisera bine iar in multe din aceste zone parchetul se inaltase pentru ca adezivul fusese acum prea mult. Am solicitat inlocuirea parchetului gaurit si denivelat. Dupa foarte multe insistente – telefoane, emailuri si reclamatii, ne-au promis ca inlocuiesc parchetul peste tot unde sunt probleme, insa au inlocuit doar in 2 zone si in altele au continuat sa-l gaureasca si sa-l injecteze cu adeziv, mintind ca l-au inlocuit peste tot unde era cazul..in timp ce in casa au ramas multe gauri si denivelari vizibile de la mare departare!

Au motivat pe rand ca problemele se datoreaza umiditatii aerului din casa, ba nu, umiditatii sapei pana la urma, propunand o despagubire foarte mica. Daca sapa nu ar fi fost conforma pentru montaj la masurile efectuate de ei, trebuia sa nu monteze si sa anunte acest lucru. Este inacceptabil sa platesti un pret pentru un produs si un serviciu in standarde si sa primesti o carpeala…

Au urmat intalniri secondate de avocati in urma carora dl director Mustareata Robert ne-a promis chiar si in scris in corespondenta purtata pe email cu avocatul ca ne vor trimite parchetul si materialele, lucru care nu s-a intamplat din data de 20.09.2017 cand a avut loc intalnirea la care ne-au propus despagubiri marite dar nu suficiente sau livrarea unei cantitati noi de parchet..insa evident ca acest lucru nu s-a intamplat. Astazi am luat decizia sa-i chem in instanta, am incredere in justitie si sper ca voi recupera macar o parte din pierdere, din pacate nu si timpul, oboseala..

Va recomand sa cititi recenzii si review-uri, mai ales cand faceti achizitii importante, si sa raspundeti cu aceiasi moneda. Eu daca as fi vazut 11 recenzii negative si 18 pozitive, sigur nu as mai fi cumparat de la epardoseli. Amuzant ca printre cele pozitive am regasit chiar angajatul din magazin care mi-a vandut parchetul si numele domnului director chiar de doua ori..

Daca cunosti prieteni care sunt in cautare de #parchet #ceramica #decking #piatra #mocheta sau altele de genul asta, in viitorul apropiat, mare atentie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *