“Eat, pray, love” – prost, prost, prost…

1:19 am | | Comments 3

Pe cei carora le plac filmele cu poveste, cu dragoste, cu file de viata, probabil ca trailerul i-a convins sa se uite la film. Cel putin cu mine asa s-a intamplat.

Dupa 10 minute imi venea sa spun ca m-am plictisit. Dar am tacut. Dupa 30 de minute deja ma intrebam “cand incepe filmul?”. Dar am tacut. Dupa 45 de minute nu mi-am mai putut ascunde dezamagirea si am inceput sa comentez toate replicile care mi se pareau banale, puerile, toate conversatiile care se doreau a fi profunde, dar sunau atat de superficiale.

Pacat de actorii buni saracii, care s-au chinuit. Au plans, au incercat sa transmita un sentiment. Dar scenaristul, regizorul, esec total. Un film care trebuia probabil sa iti insufle iubirea in gandire si in respiratie, m-a enervat la culme.

Plin de clisee, faze fara logica (exemplu: o tipa o suna pe prietena ei si o roaga sa merga intr-un alt oras unde era pizza buna. odata ajunsa acolo, spune ca ea nu poate manca, avand pizza in fata, pentru ca a facut colacei in jurul taliei…wtf…de ce ai mai venit pana acolo? )

Cu siguranta nu este cel mai prost film pe care l-am vazut, dar nici nu as putea sa il recomand cuiva, decat daca stiu ca omul respectiv chiar nu are nimic, dar absolut nimic mai bun de vazut sau de facut.

Comments

 1. Ionut says:

  Filmul este foarte bun, are substrat si e logic insirat. Poate nu erai in publicul tinta

  1. LG says:

   Poate, desi nu sunt genul care adora Fast&Furios sau Twilight ! Mai degraba imi place Fracture, The Shawshank Redemption, The Godfather, Pulp Fiction.. ma rog !
   Dar poate e cum zici !! Mie mi s-a parut slab rau !

   1. Ionut says:

    E drept, actiunea e foarte lenta si poate parea plictisitoare. Mie mi-a placut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *