Daca te grabesti sa nu cumva sa mergi…

10:10 am | | No Comment

Daca te grabesti ,sa nu cumva sa mergi sa-ti faci cumparaturile de la Selgros ..!!!
In fiecare vineri dimineata imi revine sarcina de a completa anumite cumparaturi pentru salonul de evenimente pe care-l manageriez ..una alta ..completari la partea de alimente dar si non -food . Si ca orice administrator de firma , dupa ce umplu cosul cu cele necesare , ma asez frumos la casa (fericita ca am scapat repede si am incheiat lista !!! ) ..Cum va spuneam , ma asez la casa , ma uit la ceas : timp record ; intr-o 1/2 ora am luat TOT !…dar ..sa vedeti mai departe .
.Impart produsele in 2 categorii : alimentare si non alimentare .( ca numai asa pot fi inregistrate corect in contabilitate ) . Dupa ce termin de impartit , pun bara despartitoare “Urmatorul client ” intre cele doua tipuri de marfuri si ..GATA ..ma indrept spre casier sa-i ofer legitimatia pt a incepe sa le scaneze ..Omul ( un tip cu coada si cercel in nas si 2 in urechi :)) mrg 🙂 ) ..scaneaza ca robotzelul ..eu nu ma uit la el pt ca sunt atenta sa preiau marfurile pe partea cealalta si sa le asez din nou in cos ..
Pana acum nimic spectaculos ..dar baietzelul despre care vorbeam trecuse cu lejeritate peste acea bara despartitoare intre cele doua tipuri de marfa si scana …scana ..scana …intr-un mod automat ..Observ ca ma trezesc peste alimente cu : coada de la un mop , cu un dezodorizant , un spray de gandaci …..etc . Ma uit la el si ii spun frumos :” Te rog opreste casa ! Acestea trebuie sa intre pe alta factura .”
Se uita la mine mirat , deranjat ?? “Dar nu sunt tot ale Dvs ?” Ii spun ca da , dar nu-i mai explic motivul pt care am nevoie de ele pe facturi diferite ,..pt ca nu am timp . Il rog doar sa repare greseala , ca nu a vazut despartitorul cu “Urmatorul Client ” si ca trebuie sa anuleze prousele scanate aiurea . Se opreste, se enerveaza ..da un telefon , cheama pe cineva ..Eu Astept ..si astept ..si astept ..trec 5 , 10 minute ..nu mai stiu cate …vine in sfarsit o fata durdulie , leganandu-se ..mestecand ceva , cu urme de firmituri pe la gura ..foarte deranjata ..dar ..cu alte chei :).unele gresite ?????!!!!! Cat sa mai astept >??? deja imi iesisem din “pepeni “…

In fine , vine altul ~~ cu alte chei ~~~ cu alta figura deranjata si plicisita ..anuleaza greselile casierului ~”rock man ” insa … timpul meu si nervii erau dati peste cap..!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *