Complex Valea Iazurilor – Belciugatele

1:06 am | | Comments 4

Scump, servire neglijenta, aspect de carciuma de la tara.

Stiu ca intr-adevar complexul e amplasat la tara, dar ei se autoclaseaza pe o alta categorie de servicii. Cel putin asta reiese daca ne uitam la preturi: 35 de lei sezlongul, in timp ce in bucuresti la piscine bine cotate e 30 de lei.

Mai interesant mi s-a parut insa ca iti cer aceiasi bani, chiar daca nu mai au sezlonguri si te invita sa iei un loc pe iarba.

Iar replici de genul:”daca nu vreti, nu stati, asta-i pretul” nu prea ii incadreaza unde se vor/vad ei, din ce rezulta din prezentarile lor de pe net.

Am uitat de restaurant: multe muste inauntru, iar berea draft este adusă in pahare de plastic si trebuie sa astepti foarte mult pana vine cu ea de pe terasa.

Altfel, zona are potențial, dar mai trebuie lucrat pe ici pe colo prin locurile esentiale!

Comments

 1. Adina says:

  Hello ,
  Nu acelasi lucru as spune despre Complex Belvedere de la Clinceni ~ piscina curata , sezlonguri pentru toata lumea (cu bureti chiar – nu le suport pe cele fara bureti) , muzica buna , lacul si padurea la 2 pasi iar despre servire, numai de bine ! Mancarea proaspata , servita la umbra in foisor ..chelenerita chiar draguta ~ de ex mi-a recomandat sa nu comand inghetata ca ar fi veche(mare lucru 🙂 )) ..In concluzie un loc, departe de haosul din Bucuresti ,unde poti petrece o zi relaxanta si fara nervi ..Recomand cu caldura si promit ca revin cu impresii daca cumva se “strica ” treaba si la aceasta locatie ..ca asa-i la romani, prima impresie poate fi inselatoare ..cine stie, cand ne vom duce a doua oara ..ce-om gasi ???

 2. Clo says:

  Buna ziua!
  Si eu am fost la Valea Iazurilor , la piscina . Mie mi-a placut mult , apa curata , sezlonguri si de lemn si de plasa . Sincer prefer sa imi aduc eu prosop de acasa decat sa imi ofere ei cine stie ce prosop . Am mancat impreuna cu sotia, o ciorba de burta eu si o ciorba de vacuta ea, apoi o saramura de peste . Mancarea a fost foarte buna, servirea buna dar este loc de mai bine . Cand voi mai avea timp (cred ca asta este problema tuturor) voi mai merge acolo .

 3. Paulo says:

  Si eu am fost la Valea Iazurilor si am ramas placut impresionat de tot ce am gasit acolo. Piscina mare cu apa curata cazare foarte buna si o ambianta perfecta. La cazare nu ma asteptam sa gasesc asemenea conditii in afara bucurestiului (sala fitnes, sauna, jacuzzi,teren de sort). Eu unul voi reveni cu siguranta

 4. catalin says:

  Nu va recomand sa calcati la Valea Iazurilor. La obiectia noastra ca mancarea este proastra si ca vine foarte tarziu raspunsul a fost ca ” tara este mare si puteti sa mergeti in alta parte”. In camera miroase a hazna, geamul nu se poate deschide, prosoape lipsa desi la 3* se cam cer. Sa auzim de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *