CIOCOLATA prieten sau dusman Iata cateva marci de…

8:50 pm | | Comment 1

CIOCOLATA ..prieten sau dusman ?

Iata cateva marci de ciocolata de care ar trebui sa ne ferim :

Novatini si Poiana – opt E-uri, Anidor iar Lindt – zero E-uri !!!

Conform studiului, pe primul loc in acesta ierarhie a E-urilor continute de ciocolata, cu maximul de opt, se afla Novatini (cu crema capsuni si frisca) si Poiana (cu lapte si crema cu aroma de visine). Sapte E-uri contin: Primola Fresh Cherry, Primola Fresh Lemon, Novatini (cea cu caramel si cea cu visine) si HeidiGrand Or Florentine.

In schimb, Primola Fresh Mint, Novatini Cappuccino, Africana (cu crema de capsune), Africana (cu crema de rom) si Poiana (cu frisca si capsune) au in compozitie cate sase E-uri.

Cinci astfel de aditivi contin Schogetten, Anidor (Croquant – lait and folie noisettes si amer), Primola (cu caramel sau cu capsuni), Novatini (cu coniac si cu rom), Africana (cu crema de banane) si Milka Raspberry Cream.

In continuare urmeaza Africana (cu crema de cappuccino), Poiana (varianta simpla, cea cu crema de caramel si cea cu crema de lichior), Amaretto, Dark Orange, Heidi Gourmette Heidi Cherry, Carrefour – Chocolat noir fara zahar, cu cate patru E-uri.

Alte 37 de marci de astfel de dulciuri au doar “un E”.

In schimb, Anidor Intense Noir cu 80% cacao, Anidor Charme Noir cu 70% cacao, Lindt (ciocolata alba cu migdale), Lindt (ciocolata amaruie cu migdale) si Lindt (lapte 44%, ciocolata amara 22% cu alune) nu contin niciun E.

Comments

  1. Tine says:

    am si eu veri in Canada. la ei e si mai cu mot. spre exemplu, daca vara-mea imi da un beep de pe fixul ei pe mobilul meu, doar un beep, dupa care o sun eu inapoi pe fix, plateste acel beep. iar daca primeste un mesaj pe mobil, iara plateste, tot ea. n-am inteles nimic. dar cine mai intelege ceva din tehnologia zilelor in care traim. poate cei tineri si mai adaptati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *